Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προβολή καλαθιού Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Σύνολο Προϊόντων: 0,00€

Aspire Breeze

,

Το Breeze από την Aspire είναι μια συσκευή που συνδυάζει την απλότητα και την εργονομία ενός all in one ηλεκτρονικού τσιγάρου. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο υγρού το οποίο δέχεται έως 2ml, η πλήρωση του υγρού γίνεται εύκολα από το πάνω μέρος και χρησιμοποιεί τις αντιστάσεις U-tech που σας εγγυώνται υπέροχη γεύση. Η λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης σας δίνει την δυνατότητα να ατμίζετε απλά εισπνέοντας, χωρίς να πατάτε το κουμπί της συσκευής. Διαθέτει φωτιζόμενη ένδειξη λειτουργίας και εκτίμησης της στάθμης της μπαταρίας. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του βοηθητικού docking station του breeze, το οποίο λειτουργεί ως ‘βάση φόρτισης’ της συσκευής.

30,00€

Εκκαθάριση
SKU: N/A Κατηγορία: , Tags: , ID: 8539 Brands: .

Aspire Breeze

Το Breeze από την Aspire είναι μια συσκευή που συνδυάζει την απλότητα και την εργονομία ενός all in one ηλεκτρονικού τσιγάρου. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο υγρού το οποίο δέχεται έως 2ml, η πλήρωση του υγρού γίνεται εύκολα από το πάνω μέρος και χρησιμοποιεί τις αντιστάσεις U-tech που σας εγγυώνται υπέροχη γεύση. Η λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης σας δίνει την δυνατότητα να ατμίζετε απλά εισπνέοντας, χωρίς να πατάτε το κουμπί της συσκευής. Διαθέτει φωτιζόμενη ένδειξη λειτουργίας και εκτίμησης της στάθμης της μπαταρίας. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του βοηθητικού docking station του breeze, το οποίο λειτουργεί ως ‘βάση φόρτισης’ της συσκευής.

Aspire Breeze

Aspire Breeze Automatic on/off

Aspire Breeze
Εκτός από την απλότητα και την καλή εμφάνιση του, το Breeze είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, απλά εισπνέετε χωρίς να πιέζετε το κουμπί ενεργοποίησης. Βεβαιωθείτε ότι το Breeze έχει υγρό πριν ξεκινήσετε το άτμισμα.
Προσοχή:
1. Μην φυσάτε ποτέ απευθείας στο στόμιο, καθώς αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να κάψει την αντίσταση .
2. Τοποθετήστε το προστατευτικό καπάκι του drip tip όταν το Breeze δεν χρησιμοποιείται.

Aspire Breeze filling

Aspire Breeze
Αφαιρώντας το επιστόμιο και την καμπάνα, μπορείτε εύκολα να αναπληρώσετε το δοχείο του υγρού. Να προσέχετε τη γραμμή μέγιστης πλήρωσης όταν γεμίζετε το Breeze.

Aspire Breeze Atomizer

Aspire Breeze
* Το Breeze χρησιμοποιεί αντιστάσεις U-tech, (0.6 και 1.2 ohm)

Aspire Breeze Exploded View

Aspire Breeze

Aspire Breeze Charging

Aspire Breeze
Το Breeze μπορεί να φορτιστεί από θύρα φόρτισης Micro-USB και το μέγιστο ρεύμα φόρτισης φθάνει τα 800mA. Μπορείτε επίσης να φορτίσετε το Breeze χρησιμοποιώντας τη βάση φόρτισης για περισσότερη ευκολία.

Aspire Breeze Charging Dock (Optional)

Aspire Breeze
Χαρακτηριστικά Charging Dock:
Χωρητικότητα: 2000mAh
Χαρακτηριστικά εξόδου: 5V/1A
Χαρακτηριστικά εισόδου: 5V/2A
ΧΡΩΜΑ

ΜΑΥΡΟ, ΓΚΡΙ

Loading...