Το καλάθι σας είναι άδειο!
Προβολή καλαθιού Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Σύνολο Προϊόντων: 0,00€

Aspire Cyber X Kit

27,00€

Εκκαθάριση
SKU: N/A Κατηγορία: ID: 13642 Brands: .

Aspire Cyber X Kit

Το Cyber X είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό pod που προσφέρει βέλτιστη άνεση λόγω του μικρού μεγέθους και εντυπωσιάζει με την κομψή του εμφάνιση με διαφανή στοιχεία στην μία πλευρά της συσκευής.

Σχεδιασμένο για άτμισμα MTL (Mouth To Lung) όσο και για RDTL (Restricted Direct To Lung). Ανακαλύψτε τον απόλυτο συνδυασμό τεχνολογίας που περιλαμβάνει 2 TSX Pod με 0,8ohm και 1,0ohm και τον μοντέρνο σχεδιασμό της συσκευής. Η χωρητικότητα της κάψουλας είναι 3ml.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, όποια και αν είναι η διάθεσή σας, το Cyber X αποδίδει πάντα σαν πρωταθλητής.

Τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη μπαταρία 1000mAh που διαθέτει εξαιρετική αυτονομία και διαρκεί έως και δύο μέρες για άτμισμα χωρίς διακοπή. Ακόμα όμως και όταν χρειαστεί να το φορτίσετε, η ενσωματωμένη μπαταρία του, μπορεί να επαναφορτιστεί γρήγορα, με ρεύμα φόρτισης 1Α μέσω της θύρας USB Type-C.

Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται εύκολα από το πλάι, μια εμπειρία χωρίς διαρροές.

Το Cyber X ενεργοποιείται είτε με την αυτόματη λειτουργία είτε με το πάτημα ενός κουμπιού. Κατά την ενεργοποίηση, πατήστε γρήγορα το κουμπί 3 φορές για να μεταβείτε στο αγαπημένο σας στυλ, η αντίστοιχη ένδειξη θα ανάψει σε λευκό χρώμα για 3 δευτερόλεπτα για να σας υποδείξει ότι η λειτουργία είναι επιτυχής.

Λειτουργία Α: Αυτόματη εισπνοή

Λειτουργία Β: Ενεργοποίηση με το κουμπί

Λειτουργία Γ: Αυτόματη & Ενεργοποίηση με το κουμπί

ΧΡΩΜΑ

Pearl Silver, Gun Metal

Loading...